Thumbnail
Αλλαγή σκηνικου στην Σκωτία

Αλλαγή του σκηνικού στην Σκωτία σε σχέση με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησίας της, καθώς το "όχι" αποκτάει σαφές προβάδισμα με πέντε μονάδες μπροστά.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε την τετάρτη από το ινστιτούτο Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Daily Record δείχνει πως κατά της ανεξαρτησίας.

θα ψηφίσει το 53% των ερωτηθέντων σε έρευνα του ινστιτούτου Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Daily Record.

Στην ίδια δημοσκόπηση το 47% δηλώνει ότι σκοπεύει να υπερψηφίσει την πρόταση για την απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 10% των ψηφοφόρων παραμένουν αναποφάσιστοι ως προς την τελική τους επιλογή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων