Καταχώρηση του ΤΑΙΠΕΔ σε ολλανδική εφημερίδα, διαφημίζει την πώληση της παραλίας στο Καλαμίτσι της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
Με μια κυνική φράση, «γιατί να πας μόνο διακοπές εκεί, όταν μπορείς να το αγοράσεις για πάντα;» η ελληνική κυβέρνηση, προωθεί στο ολλανδικό κοινό την πώληση των παραλιών της Ελλάδας μέσω διαφημιστικής καταχώρησης σε εφημερίδα της χώρας. Προφανώς αυτό θα γίνεται και στον τύπο άλλο χωρών μέσω του οποίου και προσκαλούνται αγοραστές των παραλιών, των βουνών, των πεδιάδων, του ήλιου της πατρίδας μας.
Στην καταχώρηση της ολλανδικής εφημερίδας μπορεί να δει κανείς την υπέροχη παραλία στο Καλαμίτσι (Σιθωνία, Χαλκιδική) έκτασης 15 χιλιάδων τμ η οποία έχει ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ