Thumbnail
Τους έκοψαν το λαιμό με δρεπάνι

Ο πατέρας σκότωσε την κόρη του και τον γαμπρό του επειδή η οικογένεια δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για το γάμο. Το φρικιαστικό αυτό γεγονός έγινε στο ανατολικό Πακιστάν.

Ενα νεαρό ζευγάρι, όπως αναφέρει το Reuters, από το Πακιστάν δέθηκε με σκοινιά και τους έκοψαν το λαιμό με δρεπάνια. Η αστυνομία επιβεβαιώνει το γεγονός και τονίζει ότι το ζευγάρι ερωτεύθηκε και αποφάσισε να παντρευτούν αν και οι γονείς της κόρης δεν επιθυμούσαν αυτό το γάμο επειδή πίστευαν ότι ο γαμπρός προερχόταν από κατώτερη τάξη.

Η γυναίκα ήταν 17 χρονών και ο άντρας 31 ετών και είχαν παντρευτεί στις 18 Ιουνίου στο ανατολικό Πακιστάν στο χωριό Satrah.

Οι γονείς του κοριτσιού κάλεσαν το ζευγάρι στο σπίτι τους με τη δικαιολογία ότι θα μιλήσουν για το γάμο και ότι υπάρχει πιθανότητα να συμφιλιωθούν. Μόλις το ζευγάρι έφτασε στο πατρικό της νύφης, τους έδεσαν και ο πατέρας πήρε ένα δρεπάνι και τους έκοψε το λαιμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τους συγγενείς οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν ντροπιαστεί από το γάμο. Η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Πακιστάν αναφέρει ότι μόνο το 2013 στη χώρα έγιναν 869 φόνοι στο όνομα της "τιμής". Πιθανότα όμως ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος αφου υπάρχει σιωπή και κάλυψη αυτών των εγκλημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα