Την ενοχή του 23χρονου κατηγορουμένου φερόμενου ως χρυσαυγίτη για την επίθεση σε βάρος μαθητή, έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο, τον Ιανουάριο του 2013, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.Το δικαστήριο αναγνώρισε στον δράστη της επίθεσης σε βάρος του 17χρονου μαθητή του 3ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου, δυο ελαφρυντικά, αυτό του πρότερου έντιμου βίου, και της μετεφηβικής ηλικίας.
Ετσι, του επέβαλε τη μικρότερη δυνατή ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αυτή των 10 ετών κάθειρξης, συν 6 μήνες συνολικά για οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Το δικαστήριο έκρινε ότι η έφεση του δεν μπορεί να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ