Thumbnail
Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

Προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν κληθεί ενώπιον των ανακριτριών για να απολογηθούν.

Πρόκειται για τον προσωρινά κρατούμενο, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργο Γερμενή και τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Ο Γιώργος Γερμενής είχε κληθεί σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του Νόμου περί όπλων και πήρε προθεσμία για τις 17 Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές αντιμετωπίζουν το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Αντώνης Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές υποστήριξαν πως «την απάντηση για την σκευωρία σε βάρος μας την έδωσε ο ελληνικός λαός, τον οποίο και ευχαριστούμε»,  ενώ ο Κ. Μπαρμπαρούσης είπε πως την αλήθεια την αποκάλυψε ο Π. Μπαλτάκος.

Ανέφεραν επίσης πως την απάντηση θα την δώσει συνολικά αύριο ο Νίκος Μιχαλολιάκος που θα εμφανιστεί στη Βουλή, ενώ ζήτησαν την άμεση αποφυλάκισή του.

Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

Αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στη Βουλή ο προφυλακισμένος γ.γ. της Χρυσής Αυγής Β. Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, που έχουν κριθεί επίσης προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

Θα παραστούν στη συζήτηση επί του αιτήματος άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας, κατά την οποία αναμένεται να πάρουν τον λόγο. 

Οι μεταγωγή τους από τις φυλακές θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: 230 νέα βιβλία εντάσσονται σε Μητρώο και Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων
«Προχωράμε με προσήλωση στην ποιότητα, ώστε η εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών να υποστηριχθεί από πολλαπλό εκπαιδευτικό υλικό»
Σοφία Ζαχαράκη: 230 νέα βιβλία εντάσσονται σε Μητρώο και Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων
Πανελλήνιες
Πανελλήνιες 2026: Αναρτήθηκαν στο ψηφιακό φροντιστήριο τα διαγωνίσματα προσομοίωσης
Τα διαγωνίσματα προσομοίωσης στο ψηφιακό φροντιστήριο καλύπτουν τα 45 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα
Πανελλήνιες 2026: Αναρτήθηκαν στο ψηφιακό φροντιστήριο τα διαγωνίσματα προσομοίωσης
kleista sxoleia proaulio
Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ σε σχολεία σε 332 δήμους για τα λειτουργικά έξοδα
Αναλυτικά η χρηματοδότηση σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Πόσα παίρνει το κάθε σχολείο
Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ σε σχολεία σε 332 δήμους για τα λειτουργικά έξοδα