Thumbnail
Συνέντευξη Λάκη Λαζόπουλου στην Real

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εφημερίδα Real News, έκανε αναφέρθηκε σε γκάμα θεμάτων, όπως και για τον πολιτικό σχηματισμό "Το Ποτάμι" του Σταύρο Θεοδωράκη, εξηγόντας και τους λόγους που δεν δέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του. Ο ίδιος τα λέει. Έρχονται λέει κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις μου και μου κάνουν στημένες ερωτήσεις. Είναι τυχαίο ότι ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν κάποια αντίρρηση σε όσα λέει;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος δεν αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, άφησε σαφείς αιχμές για τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος με τη σιερά του τον κατηγορεί για χοντροκομμένη πολιτική προπαγάνδα.

«Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα. Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό, δίπλα στο ποτάμι. Όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες, βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν. Αυτά όσον αφορά τον πολιτικό του ρόλο, σαν δημοσιογράφο τον εκτιμώ.»

Στη συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί και τους λόγους που δεν δέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Νομίζω ότι το επιτελείο του Θεοδωράκη βιάστηκε να του πει όσα του είπε. Εγώ δέχθηκα μια πρόσκληση. Και ήμουν απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο. Δεν έδωσα την απάντηση μου μετά τη διαρροή του θέματος. Αυτοί φέρθηκαν πολιτικάντικα. Θέλω πολύ καιρό να σκεφτώ για να δω τι θα κάνω γενικότερα. Δεν είμαι έτοιμος να κατέβω τώρα στην πολιτική. Άλλοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από μένα αυτό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
ΕΛΜΕ Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου: Αποτελέσματα εκλογών αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ
Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου ενημέρωσε για τα αποτελέσματα εκλογών αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.
ΕΛΜΕ Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου: Αποτελέσματα εκλογών αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ
molivi71120181203.jpg
Εκπαιδευτικοί για αξιολόγηση: «Δεν θα κάνουμε τη χάρη στο ΥΠΑΙΘ να υποχωρήσουμε»
«Αν δεν ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο, τονίζουν οι εκπαιδευτικοί για την αξιολόγηση
Εκπαιδευτικοί για αξιολόγηση: «Δεν θα κάνουμε τη χάρη στο ΥΠΑΙΘ να υποχωρήσουμε»