Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 36χρονου σεφ Βασίλη Παπαζαχαρίου ο οποίος σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις στρατιώτες.
Το δυστύχημα, όπως σημειώνει το Tlife.gr, συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Κατεχάκη στο ύψος του ΑΟΟΑ.
Ο Βασίλης Παπαζαχαρίου δούλευε για αρκετό καιρό στο γνωστό μαγαζί του Παπάγου Piu Verde, ενώ είχε την επιμέλεια των μενού σε εστιατόρια και σε όμιλο ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημιουργίες και αφιερώματά του είχαν φιλοξενηθεί σε ελληνικά περιοδικά και σε οδηγούς ψυχαγωγίας ενώ τη δουλειά του παρουσίαζε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Ο σεφ ήταν παντρεμένος και είχε δυο ανήλικα παιδιά.
Πηγή: iefimerida.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ