Thumbnail
Βίντεο από το μέρος της τραγικής πτώτσης

24χρονος ο οποίος έπεσε στον ακάλυπτο οικοδομής στην οδό Παντανάσσης, στην Πάτρα έχασε την μάχη με τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr, ο νεαρός άντρας έπεσε από ημιτελή πολυκατοικία η οποία βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Παντανάσσης ακριβώς δίπλα από το Δημοτολόγιο. Ο νεαρός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, σε σοβαρή κατάσταση. Την πτώση του νεαρού είδε ένας γείτονας ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες της πτώσης του διενεργεί το τοπικό Α.Τ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δουκας
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»
Σκληρή κριτική Δούκα προς Ανδρουλάκη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»