Thumbnail
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Κακοκαιρία προβλέπεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σε όλη την Ελλάδα, με έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ πυκνά χιόνια θα πέσουν σε ορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Το Σάββατο 1, την Κυριακή 2 και την Δευτέρα 3 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα επιδεινωμένος στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο γενικότερα βροχές θα σημειωθούν σε όλη την χώρα. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε Ήπειρο, Ιόνιο πέλαγος, Θεσσαλία, Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Δεν φαίνεται ο καιρός να ευνοεί το πέταμα του χαρταετού λόγω βροχών και κακού καιρού, ενώ φαίνεται οι εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα, να γίνονται σε κλειστούς χώρους.

Τα χιόνια ίσως κατέβουν και λίγο χαμηλότερα στην Μακεδονία και την Ήπειρο, ακόμα και σε ημιορεινά τμήματα. Για υψόμετρα θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες.

greek-weather.org

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Δραματική προειδοποίηση φον ντερ Λάιεν: «Η σύγκρουση στο Ιράν θα επηρεάζει την Ευρώπη για χρόνια»
«Σκληρή πραγματικότητα» για την Ευρώπη – Προειδοποίηση για μακροχρόνιες επιπτώσεις από τη σύγκρουση
Δραματική προειδοποίηση φον ντερ Λάιεν: «Η σύγκρουση στο Ιράν θα επηρεάζει την Ευρώπη για χρόνια»