Thumbnail
Βρε το Λιάπησα τι έπαθε! Να συλληφθεί, ένας πρώην υπουργός μεταφορών, για κυκλοφορία με πλαστές πινακίδες; Σα να συλληφθεί στο μέλλον ο Στουρνάρας για πλαστά πρωτογενή πλεονάσματα.

Ανέβηκε με Ευγένεια και έπεσε με Χάρη

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Βρε το Λιάπησα τι έπαθε! Να συλληφθεί, ένας πρώην υπουργός μεταφορών, για κυκλοφορία με πλαστές πινακίδες; Σα να συλληφθεί στο μέλλον ο Στουρνάρας για πλαστά πρωτογενή πλεονάσματα.

- Είναι προφανές ότι ο Λιάπησα έπεσε θύμα πλεκτάνης. Είναι δυνατόν, ο αγαπημένος ανιψιός του Εθνάρχη, που αν είχε άλλο επώνυμο θα γινόταν και πρωθυπουργός, να έκανε μπαγαποντιά;

- Ο Άδωνις Γεωργούλογλου με τον Χάρη Τομπουλογλουάδη ανέλαβαν τα ηνία στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το πρώτο που έκαναν ήταν να απαγορέψουν τη λήψη μίζας μπροστά σε κάμερες.

- Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν γενικό επόπτη των προμηθειών όλων των νοσοκομείων, τον Άκη με βοηθό τον Κάντα και συντονιστή τον Κώστα τον ελαιοπαραγωγό.

- Ο, γεμάτος χάρες, Χάρης του «Παίδων», παιδί γαλάζιο, πιο γαλάζιο δεν γίνεται, τήρησε τις παραδόσεις της παράταξης. Θυσιάστηκε για μια δωρεά! Αυτή η παράταξη έχει παράδοση σε τέτοιου είδους δωρεές!

- Αν πιστέψω τον Αντώνη Σαμαρά, το 2014 θα είναι χρονιά χωρίς μνημόνια. Αν και πιστεύω πως θα είναι χρονιά με μνημόνια και μνημόσυνα πολιτικά.

- Ο ΣυΡιζΑ μέσω των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των βουλευτών του, έστειλε το «μήνυμα» που ήθελε σε συγκεκριμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, όχι στο πιο φτωχό, ούτε στο πιο αριστερό.

- Ίσως να ποντάρει στις χαμηλές, πλέον, προσδοκίες του κόσμου από αυτόν. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το ότι συνεχίζει να απομακρύνεται από την αριστερά και να κλείνει το μάτι στον μεσαίο χώρο.

- Στουρνάρας, ΔΝΤ, Σαμαράς και λοιπές προοδευτικές και κυρίως αξιόπιστες δυνάμεις, μας διαβεβαιώνουν για πολλοστή φορά πως το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη, τέτοια που δεν θα χωράμε στα σπίτια μας.

- Γι΄αυτό θα μας τα πάρουν και θα ζούμε στην ύπαιθρο. Τόσο αναπτυγμένοι που θα έχουμε γίνει, μόνο η ουράνια σκεπή θα μας χωράει.

- Ο οικονομικός τσάρος Στουρνάρας ο 1ος , σκέφτηκε πως, οι μίζες, αφού υπάρχουν που υπάρχουν, να φορολογούνται σε ποσοστό 30%. Σε ένα χρόνο και θα έχουμε ξεχρεώσει και ονόματα δεν θα σπιλώνονται.

- Υπάρχουν όμως αντιδράσεις από τους φανατικούς λάτρεις του σπορ, οι οποίοι δηλώνουν πως θα χαθεί κάθε γοητεία που κρύβει η ενασχόληση με την απαίτηση και αποδοχή της μίζας.

- Ένα νέο επαναστατικό μέτρο που σκέφτηκε ο μέγας οικονομικός  εγκέφαλος είναι τα τέλη κυκλοφορίας των πεζών. Όσοι δεν θελήσουν να πληρώσουν θα πρέπει να παραδώσουν στις εφορίες τα παπούτσια τους.

- Ο Υπερυπουργάραρος Άδωνις-Σπυρίδωνας, φέρεται πως σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει το εισιτήριο για νοσηλεία στα 50 ευρώ, για να καταπολεμήσει τους κατά φαντασία ασθενείς.

- Μετά θα τα βάλει με τους κατά φαντασία υπουργούς, ξεκινώντας από τον εαυτό του. Τον τρόπο δεν έχει βρει ακόμη.

- Που να το φανταστεί και ο ίδιος ότι θα ανέβαινε με Ευγένεια και θα έπεφτε με Χάρη! Είχε δεν είχε τον πήρε στο λαιμό του Τομπούλογλου.

- Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, ζήτησε από τον Άη Βασίλη να του φέρει για το νέο έτος, ένα καινούριο κόμμα που να μπορεί να μπει στη Βουλή. Άγιος είναι ο γέροντας, δεν είναι και Θεός!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Φωτιά τώρα στην Παιανία κοντά στην Αττική Οδό - Μήνυμα 112 για ετοιμότητα - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Στο σημείο επιχειρούν 15 οχήματα με 30 πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η συνδρομή εναέριων μέσων, ενώ λίγο μετά 16.30 ήχησε...
Φωτιά τώρα στην Παιανία κοντά στην Αττική Οδό - Μήνυμα 112 για ετοιμότητα - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης για την ανίχνευση Aσπέργιλλου στον «Άγιο Σάββα»: «Κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς»
Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι πράγματι εντοπίστηκε διασπορά του μύκητα Ασπέργιλλου, ωστόσο δόθηκαν άμεσα οδηγίες, εφαρμόστηκαν μέτρα πρόληψης και...
Άδωνις Γεωργιάδης για την ανίχνευση Aσπέργιλλου στον «Άγιο Σάββα»: «Κανένας κίνδυνος για τους ασθενείς»
PAIDEIAS
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ οι 993 διορισμοί στο Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό - Όλα τα ονόματα
Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα ονόματα των 993 νεοδιοριζόμενων – Οδηγίες για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2025
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ οι 993 διορισμοί στο Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό - Όλα τα ονόματα