Thumbnail
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι με τη ΝΔ,αν και η ΝΔ δεν είναι με το Λιάπη.Με τη ΝΔ επίσης είναι ο πάλαι ποτέ Νομάρχης της καρδιάς τους Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο επίσης καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.Με τη ΝΔ είναι και  ο συλληφθείς με 70.000  μνημονιακούς μισθούς ή 25.000 ευρώ,Χάρης Τομπούλογλου.

Όλοι τους είναι τόσο ΝΔ,όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος,υπουργός το επάγγελμα και παρά λίγο και Πρόεδρος του Κινήματος.Είναι τόσο ΝΔ,όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Βενιζέλος ο οποίος ξελάσπωσε τον Τσοχατζόπουλο και τώρα ξελασπώνει το Σαμαρά

Η πολιτική δεν είναι αυτά που περιγράφει το Mega.Είναι αυτά που κάνουν και όσα αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται να συνθέτουν ένα δίχτυ διαπλοκής και διαφθοράς.Μόνο που τότε,όλοι τους παύουν να είναι και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Εμφανίζονται ως απολίτικοι διεφθαρμένοι και ακονίζονται τα μαχαίρια για να φτάσουν ως το κόκαλο.Οι παλιές κομματικές δάφνες ξεχνιούνται και γίνονται στιφάδο.Ο Λιάπης δεν είναι πια προνομιακός συνομιλητής του Πρετεντέρη,ούτε υπουργός της ΝΔ,ούτε καν ανηψιός του Καραμανλή.Γίνεται γραφικός και ανόητος και ό,τι άλλο επιλέξει το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο προκειμένου να διασωθεί.

 
Κι όμως ο Λιάπης δημιουργούσε το μέλλον,με τα υλικά του κομματικού παρόντος του.Όπως με τα υλικά του παρόντος,δημιουργεί το μέλλον που θέλει ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης.Είναι τόσο απλό.Ο Σαμαράς έκανε κυβέρνηση με τα υλικά που θεωρούσε συστατικά της πολιτικής του.Έτσι έκανε το Γεωργιάδη υπουργό.Αυτός με τη σειρά του,έκανε τον δικηγόρο του Θανάση Πλεύρη σύμβουλό του. Ο Θανάσης Πλεύρης,ένας τύπος ο οποίος έχει τοποθετηθεί δημόσια υπέρ των δολοφονιών μεταναστών που μπαίνουν στην Ελλάδα,εκπροσωπεί τη ΝΔ.Η ευκολία με την οποία μεταπήδησαν και αυτός και ο Άδωνις Γεωργιάδης από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ,αλλά και η ταχύτατη ταύτισή τους με τον νέο κομματικό μηχανισμό,δείχνει το μέγεθος του πολιτικού μακιαβελισμού.Είναι ό,τι προκύψει.Και ΛΑΟΣ και ΝΔ και οτιδήποτε συμφέρει και δολοφονεί μετανάστες και κοροιδεύει ανθρώπους.
 
Το κυριότερο όμως είναι πως αυτός ο μακιαβελισμός,η διαφθορά αλά Τομπούλογλου,η αναξιοκρατία,η επικινδυνότητα και η υποκρισία,δεν είναι οι παρεκτροπές από την πολιτική της ΝΔ,αλλά η πολιτική της ΝΔ.Ναι,ο Άδωνις και ο Σαμαράς είναι όσο ΝΔ είναι ο Λιάπης.Και ο Βενιζέλος όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Άκης.
 
Υστερόγραφο: Στο άρθρο είχαμε γράψει οτι ο Θ. Πλεύρης είχε διοριστεί στον ΕΟΦ. Ηταν λάθος γι' αυτο άλλωστε διαμαρτυρήθηκε. Είναι απλώς ένας σύμβουλος υπουργού και Δικηγόρος του που προτρέπει να σκοτώνουν μετανάστες. Αυτο δεν τον πείραξε. Ενα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει όσα γράφονται στο άρθρο.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΑΡΔΑΜΟ
Ένα πολύ σημαντικό λαχανικό που πρέπει να τρως για να ζήσεις ως τα βαθιά γεράματα
Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση κάποιου, ο οποίος , όταν αναφέρεται στην θεραπεία ενός ασθενούς από μία πάθηση λέει τη φράση «αυτός καρδάμωσε» - Ενα...
Ένα πολύ σημαντικό λαχανικό που πρέπει να τρως για να ζήσεις ως τα βαθιά γεράματα
naksos.jpg
Νάξος και μικρές Κυκλάδες φιγουράρουν σε διεθνή μέσα - Στις πρώτες θέσεις για αξέχαστες διακοπές
«Τα λευκά μάρμαρα, οι αρχαίοι ναοί και οι γιγαντιαίοι Κούροι είναι "μάρτυρες" της πλούσιας μακραίωνης ιστορίας του μυθικού νησιού»
Νάξος και μικρές Κυκλάδες φιγουράρουν σε διεθνή μέσα - Στις πρώτες θέσεις για αξέχαστες διακοπές
33-your-childs-teacher-happy-kids-classroom.jpg
Το μυστικό των ανθρώπων που είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο
Η Ελλάδα βρίσκεται φέτος στην 64η θέση, καθώς υποχώρησε κατά έξι θέσεις σε σχέση με το 2023 που είχε βρεθεί στην 58η θέση της λίστας
Το μυστικό των ανθρώπων που είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο