Thumbnail
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι με τη ΝΔ,αν και η ΝΔ δεν είναι με το Λιάπη.Με τη ΝΔ επίσης είναι ο πάλαι ποτέ Νομάρχης της καρδιάς τους Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο επίσης καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.Με τη ΝΔ είναι και  ο συλληφθείς με 70.000  μνημονιακούς μισθούς ή 25.000 ευρώ,Χάρης Τομπούλογλου.

Όλοι τους είναι τόσο ΝΔ,όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος,υπουργός το επάγγελμα και παρά λίγο και Πρόεδρος του Κινήματος.Είναι τόσο ΝΔ,όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Βενιζέλος ο οποίος ξελάσπωσε τον Τσοχατζόπουλο και τώρα ξελασπώνει το Σαμαρά

Η πολιτική δεν είναι αυτά που περιγράφει το Mega.Είναι αυτά που κάνουν και όσα αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται να συνθέτουν ένα δίχτυ διαπλοκής και διαφθοράς.Μόνο που τότε,όλοι τους παύουν να είναι και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Εμφανίζονται ως απολίτικοι διεφθαρμένοι και ακονίζονται τα μαχαίρια για να φτάσουν ως το κόκαλο.Οι παλιές κομματικές δάφνες ξεχνιούνται και γίνονται στιφάδο.Ο Λιάπης δεν είναι πια προνομιακός συνομιλητής του Πρετεντέρη,ούτε υπουργός της ΝΔ,ούτε καν ανηψιός του Καραμανλή.Γίνεται γραφικός και ανόητος και ό,τι άλλο επιλέξει το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο προκειμένου να διασωθεί.

 
Κι όμως ο Λιάπης δημιουργούσε το μέλλον,με τα υλικά του κομματικού παρόντος του.Όπως με τα υλικά του παρόντος,δημιουργεί το μέλλον που θέλει ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης.Είναι τόσο απλό.Ο Σαμαράς έκανε κυβέρνηση με τα υλικά που θεωρούσε συστατικά της πολιτικής του.Έτσι έκανε το Γεωργιάδη υπουργό.Αυτός με τη σειρά του,έκανε τον δικηγόρο του Θανάση Πλεύρη σύμβουλό του. Ο Θανάσης Πλεύρης,ένας τύπος ο οποίος έχει τοποθετηθεί δημόσια υπέρ των δολοφονιών μεταναστών που μπαίνουν στην Ελλάδα,εκπροσωπεί τη ΝΔ.Η ευκολία με την οποία μεταπήδησαν και αυτός και ο Άδωνις Γεωργιάδης από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ,αλλά και η ταχύτατη ταύτισή τους με τον νέο κομματικό μηχανισμό,δείχνει το μέγεθος του πολιτικού μακιαβελισμού.Είναι ό,τι προκύψει.Και ΛΑΟΣ και ΝΔ και οτιδήποτε συμφέρει και δολοφονεί μετανάστες και κοροιδεύει ανθρώπους.
 
Το κυριότερο όμως είναι πως αυτός ο μακιαβελισμός,η διαφθορά αλά Τομπούλογλου,η αναξιοκρατία,η επικινδυνότητα και η υποκρισία,δεν είναι οι παρεκτροπές από την πολιτική της ΝΔ,αλλά η πολιτική της ΝΔ.Ναι,ο Άδωνις και ο Σαμαράς είναι όσο ΝΔ είναι ο Λιάπης.Και ο Βενιζέλος όσο ΠΑΣΟΚ είναι ο Άκης.
 
Υστερόγραφο: Στο άρθρο είχαμε γράψει οτι ο Θ. Πλεύρης είχε διοριστεί στον ΕΟΦ. Ηταν λάθος γι' αυτο άλλωστε διαμαρτυρήθηκε. Είναι απλώς ένας σύμβουλος υπουργού και Δικηγόρος του που προτρέπει να σκοτώνουν μετανάστες. Αυτο δεν τον πείραξε. Ενα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει όσα γράφονται στο άρθρο.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ilias vasiladiotis
Εκλογές ΦΣΑ - Ηλίας Βασιλαδιώτης: Στις 26/8 ψηφίζουμε για το μέλλον των φαρμακείων μας (Βίντεο)
Υποψήφιος στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθήνας Ηλίας Βασιλαδιώτης: Στις εκλογές του ΦΣΑ δεν ψηφίζουμε στις 26 Αυγούστου μόνο πρόσωπα αλλά...
Εκλογές ΦΣΑ - Ηλίας Βασιλαδιώτης: Στις 26/8 ψηφίζουμε για το μέλλον των φαρμακείων μας (Βίντεο)
Αεροδρόμιο
Ακυρώνονται οι πτήσεις στις 28 Αυγούστου- Τετράωρη στάση εργασίας από τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας
Στάση εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας – Εξαιρούνται μόνο πτήσεις ανάγκης
Ακυρώνονται οι πτήσεις στις 28 Αυγούστου- Τετράωρη στάση εργασίας από τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας
κοκο
Η «οικία Κοκοβίκου» ζωντανεύει ξανά: Μετατρέπεται σε χώρο προβολής ελληνικών ταινιών
Ο χώρος, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της Πλάκας, μετατρέπεται σε κέντρο πολιτισμού αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο.
Η «οικία Κοκοβίκου» ζωντανεύει ξανά: Μετατρέπεται σε χώρο προβολής ελληνικών ταινιών
αίθουσα σχολείου - κλειστά σχολεία λόγω κορονοιου
Μετατάξεις: Σε αναμονή 107 εκπαιδευτικοί – Αβεβαιότητα λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι
Μετέωροι εκπαιδευτικοί: Οικογένειες σε αγωνία, επειδή… το Υπουργείο δεν ολοκληρώνει τις μετατάξεις
Μετατάξεις: Σε αναμονή 107 εκπαιδευτικοί – Αβεβαιότητα λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι