Thumbnail
Κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τρεις ακόμη κατηγορούμενοι, μέλη του ναζιστικού μορφώματος που κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι τρεις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, είχαν νωρίτερα προσαχθεί και στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά. 

Η εμπλοκή τους με τη Δικαιοσύνη του Πειραιά αφορά το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου. 

 
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, είχαν τραυματιστεί σοβαρά εννέα άτομα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση.
 
Από τους τρεις κατηγορούμενους ο ένας - τότε - είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι άλλοι δύο είχαν προφυλακιστεί μαζί με τον φερόμενο ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Περάματος Α. Πανταζή.
 
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας
Τι αναφέρει η απόφαση της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για την διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας