Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Πέτρου Τατσόπουλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του βουλευτή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας έχει τεθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. 

Από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου -εξάλλου κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, ο κ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.
 
Στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού -χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» και στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος.
 
Και συνέχισε: «Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους».
 
ΤΟ ΒΗΜΑ
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία