Thumbnail
Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του βουλευτή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας έχει τεθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει εξαιτίας διαφοροποιήσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου. 

Από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, προκύπτει πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου -εξάλλου κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, ο κ. Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.
 
Στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού -χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» και στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος.
 
Και συνέχισε: «Έγινα ξαφνικά ο ξιπασμένος της θεωρίας της Χρυσής Αυγής. Δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία. Δεν χρειάζεται να σπιλώνουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους».
 
ΤΟ ΒΗΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»
Ανησυχία από τη Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος για τις εξελίξεις στη συνεταιριστική εφημερίδα και το εργασιακό κλίμα
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»