Thumbnail
Το μέγεθος της οθόνης θα είναι 4,7 και 5,5 ιντσών, πλησιάζοντας αρκετά την κυρίαρχη εμπορική τάση που κατά βάση εκπροσωπούν τα κινητά της Samsung.

Ένα ριζικά ανανεωμένο iPhone φαίνεται να προετοιμάζει η αμερικάνική εταιρεία σύμφωνα με το Bloomberg.  Μεγαλύτερη και κυρτή θα είναι η οθόνη του διαδόχου του 5s και 5c που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Συγκεκριμένα, τα επόμενα μοντέλα θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες με γυαλί που θα είναι κυρτό στις γωνίες και θα περιλαμβάνουν αισθητήρες που θα μπορούν να ανιχνεύουν τα διάφορα επίπεδα πίεσης στην οθόνη.  

Το μέγεθος της οθόνης θα είναι 4,7 και 5,5 ιντσών, πλησιάζοντας αρκετά την κυρίαρχη εμπορική τάση που κατά βάση εκπροσωπούν τα κινητά της Samsung.

Οι νέες συσκευές της Apple είναι ακόμα σε στάδιο εξέλιξης και τα σχέδια δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα,  προσθέτοντας ότι η εταιρεία πιθανότατα θα τα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του επόμενου μήνα.

"Το μέγεθος της οθόνης είναι ένα από τα πράγματα στα οποία η Apple βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνισμό" ανέφερε αναλυτής της Yuanta Financial Holding.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα