Thumbnail
Από την Αγία Παρασκευή, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, θα ξεκινήσει η υλοποίηση της εξαγγελίας του Αντώνη Σαμαρά, για δωρεάν ασύρματο internet στη χώρα, καθώς ήδη το πρώτο modem σετάρεται ήδη στην ταράτσα του ραδιομεγάρου.

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, θα προσφέρει το τεράστιο μηχάνημα με τις τρεις κεραίες που τοποθέτησαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σε εμφανές σημείο του κτιρίου της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το συγκεκριμένο σημείο στην ταράτσα του ραδιομεγάρου, κρίθηκε, ύστερα από μελέτη ειδικής επιτροπής, ως το καταλληλότερο, προκειμένου να έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, σήμα με τρεις γραμμές.

 
Στην τοποθέτηση του νέου wi-fi router αντέδρασε ομάδα καταληψιών που αντιδρά στη νέα εποχή της πληροφορικής, υποκινούμενη – όπως καταγγέλλει το υπουργείο – από τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών που παρέχουν ιντερνετικές υπηρεσίες.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
 
Πηγή: protagon.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

USS Gerald R. Ford
Στο τραπέζι «ελεγχόμενο πλήγμα» των ΗΠΑ κατά του Ιράν – Διορία 10 έως 15 ημερών από τον Τραμπ
Ενισχύονται οι αμερικανικές δυνάμεις σε Μέση Ανατολή και Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Τεχεράνης για «αποφασιστική απάντηση»
Στο τραπέζι «ελεγχόμενο πλήγμα» των ΗΠΑ κατά του Ιράν – Διορία 10 έως 15 ημερών από τον Τραμπ
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών
Στάση εργασίας και συγκέντρωση αλληλεγγύης για την «αναπληρώτρια με τις πατερίτσες»
Κάλεσμα του Α΄ Συλλόγου Αθηνών στο Πρωτοδικείο για στήριξη της αναπληρώτριας που υποχρεώθηκε να διδάσκει με πατερίτσες – Στο επίκεντρο η εξίσωση...
Στάση εργασίας και συγκέντρωση αλληλεγγύης για την «αναπληρώτρια με τις πατερίτσες»