Κοινωνία 0

Γιουχάρισαν οι κρατούμενοι Μιχαλολιάκο και Λαγό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Από νωρίς η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα κελιά των κρατουμένων ήταν ηλεκτρισμένη, ενόψει της άφιξης των δύο χρυσαυγιτών.

Οι πρώτες αντιδράσεις με την άφιξη των νεοναζί στον Κορυδαλλό, ακούστηκαν από τους κρατούμενους που βρίσκονταν στο προαύλιο του σωφρονιστικού καταστήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το koutipandoras.gr για αρκετή ώρα δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα, όπου παραμένει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ή στα κελιά της 17Ν. Οι αρχές είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό πρόβλημα, το ότι η πλειονότητα των κρατουμένων είναι αλλοδαποί.

Από νωρίς η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα κελιά των κρατουμένων ήταν ηλεκτρισμένη, ενόψει της άφιξης των δύο χρυσαυγιτών. Έτσι τελικά αποφασίστηκε να τους μεταφέρουν στην πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών. Όπως έγινε γνωστό κρατούνται σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά και θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Οι κρατούμενοι μπορεί να μην είχαν οπτική επαφή με τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής. Είδαν, όμως, τις εικόνες της άφιξης από τις τηλεοράσεις και αμέσως ξέσπασαν σε συνθήματα και γιουχαρίσματα κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ντιν νταν! Πότε χτυπάει το πρώτο κουδούνι – Η ώρα του Αγιασμού στα σχολεία

Πανελλαδικές 2027: Αλλάζει ο χάρτης των Επιστημονικών Πεδίων – Οι σχολές που προστίθενται και οι νέες επιλογές

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία