Thumbnail
Αποκαλύπτεται η σχέση εφοπλιστών με την Χρυσή Αυγή

Νέες πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα της εφημερίδας Guardian, για στήριξη της νεοναζιστικής οργάνωσης από εφοπλιστές έρχονται στο φως από τις διαρροές της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αυγή, εφοπλιστές φίλοι του Μιχαλολιάκου αναλάμβαναν να βοηθούν τα πρωτοπαλίκαρα του ηγέτη της ναζιστικής οργάνωσης, όπως ο Γ.Λαγός.

 
 
Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε στηρίξει με θέρμη τις προτάσεις για τη διατήρηση της φοροασυλίας των Ελλήνων εφοπλιστών (που θεσμοθετήθηκε από τη χούντα των συνταγματαρχών) αλλά και τα συμφέροντα του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση - με αφορμή τη ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα».

 

Πηγή: info-war.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα