Thumbnail

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του τμήματος "web - tv" του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καθώς κατέγραφε τα γεγονότα έξω από τη ΓΑΔΑ.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων βρισκόταν στην περιοχή μαζί με πολλά άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα. Η επίθεση έγινε χωρίς αφορμή.

Ο εικονολήπτης του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατέγραφε δηλώσεις που έκανε στα αγγλικά εκείνη τη στιγμή άλλο στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Στην προσπάθειά του να έχει σωστή γωνία λήψης, ο εικονολήπτης παρακάλεσε τον βουλευτή Ευστάθιο Μπούκουρα, να τον διευκολύνει, ανοίγοντας το οπτικό πεδίο. Αιφνιδίως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στράφηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του εικονολήπτη και με εκφράσεις πεζοδρομίου τον απώθησε βιαίως.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τραμπ
Μέση Ανατολή: Φόβοι κλιμάκωσης μετά την κατάσχεση πλοίου του Ιράν από τις ΗΠΑ – Στον αέρα οι συνομιλίες
Τραμπ: Υπό τον έλεγχό μας πλοίο με ιρανική σημαία που επιχείρησε να σπάσει τον αμερικανικό αποκλεισμό
Μέση Ανατολή: Φόβοι κλιμάκωσης μετά την κατάσχεση πλοίου του Ιράν από τις ΗΠΑ – Στον αέρα οι συνομιλίες