Διατροφικές συμβουλές για τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας, ο οποίος μοιάζει περισσότερο με… οδηγό πρόληψης ατυχημάτων, δημοσίευσε η αμερικανική, ηλεκτρονική εφημερίδα Huffington Post.
«Όσο κλισέ και αν ακούγεται, το φαγητό παραείναι… τουριστικό στις τουριστικές περιοχές, όπως στην Πλάκα. Αν όμως θέλετε να γευματίσετε εκεί, σιγουρευτείτε ότι θα επιλέξετε τα «σωστά» πράγματα ώστε να μην απογοητευτείτε» επισημαίνει η διατροφολόγος, Elena Paravantes, στο αμερικανικό κοινό. Γι αυτό, προτείνονται στους τουρίστες μερικά «ασφαλή πιάτα», τα οποία, σύμφωνα με την ειδικό, είναι: η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή οι μαριναρισμένες σαρδέλες, ο γαύρος και τα λαδερά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ