Thumbnail
ΚΡΗΤΗ: Μηχανοκίνητη πορεία για την ΕΡΤ
Μηχανοκίνητη πορεία για την ΕΡΤ - Λαϊκό αίτημα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση
 
Κόσμος συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου διεκδικώντας τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση - Μέσω πομπού του ΤΕΙ εκπέμπει η ΕΡΑ Ηρακλείου - Κανονικά η εκπομπή και στα Χανιά - Συμμετοχή πλήθους κόσμου στην κινητοποίηση και χθες.
Τη δική του Ραδιοτηλεόραση διεκδικεί ο κόσμος που και σήμερα συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην πραξικοπηματική πράξη νομθετικού περιεχομένου που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ, πετώντας στο δρόμο 2.656 οικογένειες.
 
Στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε περίπου 11.00 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου (τέρμα Μάχης Κρήτης, παραλιακή λεωφόρος Ηρακλείου). η συμμετοχή ολοένα ενισχύεται (αφού σταμάτησε και η βροχή), ενώ λίγο μετά τις 12.30 ξεκίνησε πορεία - πεζή και μηχανοκίνητη - προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, στην Κρήτη, θα επιδώσουν ψήφισμα στον γ.γ. Γ.Δεικτάκη. Η πορεία θα κατευθυνθεί, κατόπιν, στα γραφεία της Β' βάθμιας εκπαίδευσης (οδός 1821) προκειμένου να συμπαρασταθούν στους καθηγητές που όντας επιστρατευμένοι δεν έχουν το δικαίωμα να απεργήσουν σήμερα, σε ένδειξη συμπαράστασης στην ΕΡΤ και τους εργαζόμενους.
 
Εν τω μεταξύ, άνθρωποι κάθε ηλικίας κι επαγγελματικής ιδιότητας συνέρρευσαν το απόγευμα της Τρίτης στο προαύλιο της ΕΡΑ Ηρακλείου και την Τετάρτη στην πλατεία Ελευθερίας (δείτε εδώ).
 
Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ενώ υπάρχουν σκέψεις για μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο του Ηρακλείου στις 12.30.
 
Η ΕΡΑ, μετά τη διακοπή της μετάδοσης, χθες, από τη συχνότητά της στους 97,5, μεταδίδει πρόγραμμα μέσω πομπού του ΤΕΙ (εδώ), στους 105,4 και 105,6 μεγάκυκλους.
 
Τα σταθερά τηλέφωνα της ΕΡΑ Ηρακλείου ΔΕΝ λειτουργούν, ενώ η επικοινωνία γίνεται μέσω των κινητών τηλεφώνων των εργαζομένων.
 
Στα Χανιά το σήμα μεταδίδεται από τους πομπούς απευθείας, γι' αυτό το λόγο το σήμα της δεν έχει "σιγήσει" από χθες.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διατροφή για χάσιμο κιλών
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων
Νέα μελέτη αμφισβητεί τα οφέλη της διαλείπουσας νηστείας και παρέχει μια διαφορετική διάσταση από αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων