ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025: Παράταση για 4.276 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο
Προσοχή στις νέες προθεσμίες και τις αλλαγές – Αιτήσεις για επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2Γ/2022 στην κατηγορία ΠΕ – Προ των πυλών η νέα προκήρυξη 3ΓΒ/2025

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 2ΓΒ/2025, η οποία αφορά την πλήρωση 4.277 μόνιμων θέσεων σε δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Η αρχική προθεσμία, που έληγε σήμερα, Τρίτη 5 Αυγούστου 2025 και ώρα 14:00, παρατείνεται τελικά έως την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025, ίδια ώρα. Η νέα προθεσμία λήγει την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025 και ώρα 14:00.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά

Δικαίωμα υποβολής έχουν αποκλειστικά οι επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) από τον πρώτο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω της πλατφόρμας του ΑΣΕΠ.

Η υποβολή της αίτησης απαιτεί την αγορά παραβόλου 3 ευρώ μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

ΑΣΕΠ

Αίτηση στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025: Ποιοι δικαιούνται και τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Αίτηση στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025 μπορούν να υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο οι επιτυχόντες της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) από τον πρώτο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022.

Πριν την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τόσο το ΦΕΚ της προκήρυξης, όσο και το ΦΕΚ με τις τελευταίες αλλαγές, που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ στο «παρά πέντε» της έναρξης των αιτήσεων.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη (ΦΕΚ)

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, το ΑΣΕΠ ετοιμάζει ήδη την προκήρυξη 3ΓΒ/2025, η οποία απευθύνεται στους επιτυχόντες και προβλέπει την πλήρωση 43 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης στα δημόσια Ωνάσεια σχολεία στο Περιστέρι – «Εργαστήρια καινοτομίας για ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα δημόσια Ωνάσεια σχολεία στο Περιστέρι- «Σκοπός σε πρώτη φάση να έχουμε 22 τέτοια σχολεία»
Μητσοτάκης στα δημόσια Ωνάσεια σχολεία στο Περιστέρι – «Εργαστήρια καινοτομίας για ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης»