Μόνιμες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ: Πότε λήγουν οι αιτήσεις για τις 32 νέες θέσεις εργασίας
Πώς θα κάνετε αίτηση για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις που ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ για νέες προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, άμεσα προκηρύσσονται:

  • 28 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με τις εξής ειδικότητες:  Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Αγρονόμοι- Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πτυχιούχοι Γεωλόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής και Πτυχιούχοι Φυσικής
  • 4 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Πτυχιούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Οι προσλήψεις διενεργούνται ύστερα από δημόσια προκήρυξη η οποία εγκρίνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), όπως και η κύρωση των τελικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με το νόμο, η παραλαβή και η αξιολόγηση των αιτήσεων διενεργείται από τον ΑΔΜΗΕ επιτυγχάνοντας έτσι βελτίωση του απαιτούμενου χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα ξεκινήσει στις 26/2/2024 και θα διαρκέσει έως και τις 11/3/2024. Η όλη διαδικασία θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.admie.gr).

Έρχεται νέα προκήρυξη για 87 θέσεις εργασίας

Σημειώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και νέα Προκήρυξη για την κάλυψη 87 θέσεων εργασίας αορίστου χρόνου, προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τις προκηρύξεις αυτές ο Διαχειριστής πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα για την ανανέωση του τακτικού προσωπικού του, με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ηλικίας υπερβαίνει τα 53 έτη.

Παράλληλα, ο ΑΔΜΗΕ «τρέχει» για δεύτερη φορά το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα IPTO Talent που αφορά στην πρόσληψη νέων επιστημόνων με μηδενική έως ελάχιστη εργασιακή εμπειρία.

Μέσα δε από το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης που ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2023, όχι μόνο αναβαθμίζει τις δεξιότητες του υφιστάμενου προσωπικού του, αλλά και στοχεύει στην προσέλκυση νέων ανθρώπων και στη δημιουργία της απαραίτητης δεξαμενής εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού που θα τροφοδοτήσει τη συνεχόμενη ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας αλλά και του κλάδου ενέργειας της Ελλάδας ευρύτερα.

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ
Ο Πάνος Ρούτσι δεν σταματάει τον αγώνας: «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Ο πόνος ενός πατέρα που δεν ζητά τίποτε άλλο παρά δικαιοσύνη
Ο Πάνος Ρούτσι δεν σταματάει τον αγώνας: «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
λιμενικο
17 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης
Η λέμβος εντοπίστηκε από φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία, το απόγευμα του Σαββάτου, και αμέσως κινητοποιήθηκαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού,...
17 πρόσφυγες και μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης
ταβανι
Τριτοκοσμικές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Ηγουμενίτσα - Πλημμυρισμένες αίθουσες και πτώσεις σοβάδων
Σύλλογος Εκπαιδευτικών απαιτεί άμεση αποκατάσταση της σχολικής λειτουργίας
Τριτοκοσμικές συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Ηγουμενίτσα - Πλημμυρισμένες αίθουσες και πτώσεις σοβάδων
pc_tilekpaideusi_laptop.jpg
Τηλεκπαίδευση χωρίς προετοιμασία: Η εύκολη λύση κρύβει αδυναμίες, τεχνικά προβλήματα και χαμένα μαθήματα
Κακοκαιρία και ψηφιακή εκπαίδευση: Γιατί η άμεση εφαρμογή δεν φέρνει μαθησιακά αποτελέσματα
Τηλεκπαίδευση χωρίς προετοιμασία: Η εύκολη λύση κρύβει αδυναμίες, τεχνικά προβλήματα και χαμένα μαθήματα