ασεπ
Πληροφορίες για τις ενστάσεις

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρόσκλησης της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΑΔΑ: ΨΔΠ346Μ87Θ-4Τ7), εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οι τελικοί  προσωρινοί  πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους  για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην  Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου,  σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 2 του Ν. 4780/2021 (Φ.Ε.Κ. Α΄30/28-2-2021).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «τελικό  προσωρινό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου (Α.ΠΡ.) της ηλεκτρονικής αίτησής τους, στον φορέα.

Δείτε εδώ τους πίνακες

Ενστάσεις  κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π., εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την Τρίτη  12η Δεκεμβρίου 2023, (ώρα 8:00) έως και την Πέμπτη 21η Δεκεμβρίου 2023, (ώρα 14:00) αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π., (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προηγούμενο στάδιο.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

•              Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!