ασεπ
Πληροφορίες για τις ενστάσεις

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρόσκλησης της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΑΔΑ: ΨΔΠ346Μ87Θ-4Τ7), εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οι τελικοί  προσωρινοί  πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους  για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην  Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου,  σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 2 του Ν. 4780/2021 (Φ.Ε.Κ. Α΄30/28-2-2021).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «τελικό  προσωρινό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου (Α.ΠΡ.) της ηλεκτρονικής αίτησής τους, στον φορέα.

Δείτε εδώ τους πίνακες

Ενστάσεις  κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π., εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την Τρίτη  12η Δεκεμβρίου 2023, (ώρα 8:00) έως και την Πέμπτη 21η Δεκεμβρίου 2023, (ώρα 14:00) αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π., (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προηγούμενο στάδιο.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

•              Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΚΤΕΛ: Ζητούνται εισπράκτορες με μισθό 1.500€

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tv_4.jpg
Η Newspeak της κυβέρνησης
«Η παράκαμψη του Συντάγματος για το άρθρο 16 είναι «μεταρρύθμιση», η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών είναι «διαφάνεια», το ξεπούλημα δημόσιας...
Η Newspeak της κυβέρνησης