Thumbnail
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψάχνει προσωπικό για το ξενοδοχείο του- Πώς θα κάνετε αίτηση

Σε προσλήψεις προχώρα μια από τις επιχειρήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Pestana CR7 αναζητά τέσσερα άτομα και προσφέρει στους εργαζομένους τους σύμβαση αορίστου χρόνου και 50 ημέρες διακοπών.

Το Pestana CR7 Hotel, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης και ανήκει στον Πορτογάλο επιθετικό, δημοσίευσε πρόσφατα τέσσερις αγγελίες εργασίας για διαφορετικές θέσεις, με στόχο την αύξηση του προσωπικού του για το επόμενο έτος.

Οι τέσσερις ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι οι εξής και είναι όλες πλήρους απασχόλησης:

Τεχνικός συντήρησης: Πρόκειται για ένα προσωρινό συμβόλαιο αντικατάστασης. Η θέση απαιτεί εμπειρία άνω των δύο ετών και ο μισθός που θα λαμβάνετε θα είναι μεταξύ 25.000 ευρώ ετησίως.

Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών: Απαιτείται τουλάχιστον δύο έως τρία χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία. Ο μισθός σας θα κυμαίνεται μεταξύ 28.000 ευρώ και οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα αγγλικά.

Συντονιστής ομάδας: Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πανεπιστημιακές σπουδές στον τουρισμό, με τουλάχιστον τριετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσης αγγλικών. Ο μισθός του θα ήταν περίπου 33.000 ευρώ.

Μάγειρας: Απαιτείται επαγγελματική κατάρτιση και τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία. Μισθός 25.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει μερικές έξτρα παροχές όπως 50 ημέρες άδεια τον χρόνο, έξτρα επίδομα 100 ευρώ και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Τα συμβόλαια θα είναι αορίστου χρόνου και πλήρης (πενθήμερης) απασχόλησης, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες και τις προσφορές του ξενοδοχείου χωρίς κόστος.

Οι απαιτήσεις των θέσεων εργασίας

Μία από τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στις αγγελίες είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που δέχεται καθημερινά τουρίστες από όλο τον κόσμο. Η ακαδημαϊκή κατάρτιση και η b στις προσφερόμενες θέσεις είναι μια ακόμη από τις προϋποθέσεις που ακολουθεί η εταιρεία για να βρει τους ιδανικούς υποψηφίους.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο προσωπικό του Pestana Hotel Group και να έχουν εργοδότη τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα turijobs, για να μπορέσουν να κοινοποιήσουν το βιογραφικό τους. Μόλις συνδεθούν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να στείλουν την αίτησή τους και να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

τεμπη
Καθηγητές Πρωτοβάθμιας: «Ποτέ ξανά και πουθενά το πάμε και όπου βγει»
«Ποτέ ξανά και πουθενά το πάμε και όπου βγει», λένε οι καθηγητές Πρωτοβάθμιας - Καλούν στη γενική πανελλαδική απεργία στις 28/2
Καθηγητές Πρωτοβάθμιας: «Ποτέ ξανά και πουθενά το πάμε και όπου βγει»
sxoleio-ekpaidefsi
Συνταξιούχοι Εκπαιδευτικοί: «Θλιβερή η κατάσταση στα σχολεία. Υποβαθμίζεται η Παιδεία»
«Το δημόσιο σχολείο υποβαθμίζεται», τονίζει η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης
Συνταξιούχοι Εκπαιδευτικοί: «Θλιβερή η κατάσταση στα σχολεία. Υποβαθμίζεται η Παιδεία»
Ε ΕΛΜΕ-Θ ΑΦΙΣΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ
1070 εκπαιδευτικοί και πολίτες υπογράφουν να σταματήσουν οι  διώξεις των μελών του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και  του Βασίλη Μορέλα, μέλος της ΕΛΜΕ Ημαθίας
Να σταματήσουν οι  διώξεις των μελών του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ-Θ Χρήστου Ζαγανίδη (πρόεδρος), Σοφίας Στεφανίδου (γραμματέας) και Σίσσυ Φραντζέσκου...
1070 εκπαιδευτικοί και πολίτες υπογράφουν να σταματήσουν οι  διώξεις των μελών του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και  του Βασίλη Μορέλα, μέλος της ΕΛΜΕ Ημαθίας