ASEP prokriiskseis
Προσωρινά αποτελέσματα για την προκήρυξη 1Ε/2023 του ΑΣΕΠ

Σήμερα εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων υποψηφίων για τυπικούς λόγους στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1Ε/2023 του ΑΣΕΠ (9/τ.ΑΣΕΠ/16.3.2023) για την επιλογή είκοσι δύο (22) μελών στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) με πενταετή θητεία, στο γνωστικό αντικείμενο «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων δεν προβλέπονται.

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους θα προκύψουν μετά τη διενέργεια της ατομικής συνέντευξης των υποψηφίων.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θουκυδίδη
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;
Σε έναν κόσμο που η επιτυχία μετριέται σε gigabytes, ο Φιλόλογος μοιάζει με τον τελευταίο των Μοϊκανών μέσα σε ένα data center
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;
Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες
Βίζα σε δύο χρόνια και πρεσβείες που απορρίπτουν υποψηφίους: Τα ανυπέρβλητα εμπόδια που μετατρέπουν την εξωστρέφεια των ΑΕΙ σε «κλειστό κλαμπ»
«Συγγνώμη, κλείσαμε»: Αγγλόφωνα μεταπτυχιακά μόνο για... Έλληνες