ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς», καθώς συμπληρώθηκε η τετράμηνη παράταση που είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο (ΦΕΚ 797/Β/16-02-2023).

Οι εργαζόμενοι που στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα οι οποίοι, όπως λένε, καλύπτουν θέσεις σε νευραλγικούς τομείς και υπηρεσίες (καθαριότητα, πράσινο, τεχνικές υπηρεσίες), έχουν στείλει επανειλημμένα επιστολές στην πολιτική ηγεσία, με τις οποίες ζητούσαν να παραταθούν οι συμβάσεις τους τουλάχιστον έως και τις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου. 

Το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, αρχικής διάρκειας 8 μηνών, είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο 2022 και οδήγησε στην κάλυψη 19.148 θέσεων, με συνολικό προϋπολογισμό 189 εκατ. ευρώ, τα οποία εξαντλήθηκαν.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυαλια
Η παγκόσμια «επιδημία» της μυωπίας: Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι οθόνες
Η φυσιολογία του προβλήματος και οι δυσοίωνες προβλέψεις - Το μυστικό κρύβεται στην κόρη του ματιού
Η παγκόσμια «επιδημία» της μυωπίας: Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι οθόνες
κούβα
Κούβα: Πέντε νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών μεταξύ ακτοφυλακής και ταχύπλοου με αμερικανική σημαία
Υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους τραυματίες – Η Αβάνα κάνει λόγο για ένοπλη ομάδα με «τρομοκρατικούς» σκοπούς
Κούβα: Πέντε νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών μεταξύ ακτοφυλακής και ταχύπλοου με αμερικανική σημαία
φωτο Σταματέα.jpeg
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»
Η Αναστασία Σταματέα μιλά στο alfavita.gr για τον μαραθώνιο ψυχικής αντοχής ενάντια στον παιδικό καρκίνο
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»