Την έναρξη της διαδικασίας βαθμολόγησης των απαντητικών φύλλων των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκέντρωσης, καταμέτρησης και ταξινόμησης από το Βαθμολογικό Κέντρο του ΑΣΕΠ συνολικά 153.765 απαντητικών φύλλων (στα δύο μαθήματα) που απεστάλησαν από τα 527 εξεταστικά κέντρα στα οποία προσήλθαν οι 76.799 υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.
Κατόπιν αυτού, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία βαθμολόγησης των απαντητικών φύλλων ανά κατηγορία και ανά μάθημα μέσω οπτικοηλεκτρονικού σαρωτή (scanner), με βάση τις ορθές απαντήσεις.
Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι ερωτήσεις 29 και 35 στο μάθημα «Εξέταση Γνώσεων», οι σωστές απαντήσεις των οποίων προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους υποψηφίους.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση 29 «Η νομοθετική εξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασκείται», η ορθή απάντηση είναι το α. «από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». Στην ερώτηση 35 «Ποια από τις παρακάτω ΔΕΝ αποτελεί αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; », η σωστή απάντηση είναι το γ. «Η συμμετοχή στην εκλογή του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».
Οι ορθές απαντήσεις στα δύο μαθήματα επισυνάπτονται σε ισάριθμα αρχεία.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις
ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!
ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις