Αναπληρωτές 2026-2027: Σχεδόν 50.000 κενά πριν από την Α΄ Φάση – «Πρώτο κουδούνι» με τουλάχιστον 20.000 ακάλυπτες ανάγκες;

Εργασία 0

Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για τους υποψηφίους με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων

ΑΣΕΠ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οδηγίες προς τους υποψήφιους με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

H Ειδική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει τις Οδηγίες προς τους υποψηφίους, που εμπίπτουν στις ειδικές διατάξεις για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και των οποίων οι αιτήσεις για ειδική εξέταση έγιναν δεκτές από την εν λόγω Επιτροπή [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Γ/2022 (Φ.Ε.Κ. 75/ τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022)].

Οι ανωτέρω υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών στο Μεταξουργείο (Αχιλλέως 37–41 & Μυλλέρου, τηλ. 210-5221158), ανεξαρτήτως της Περιφερειακής Ενότητας για την οποία δήλωσαν προτίμηση εξέτασης.

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις για την παραπάνω ειδική εξέταση δεν έγιναν δεκτές, θα λάβουν μέρος στο γραπτό διαγωνισμό μαζί με τους λοιπούς υποψηφίους, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Όλοι οι υποψήφιοι (δεκτοί και μη) έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Δείτε ΕΔΩ τις οδηγίες

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία