ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η 13η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Τη 13η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο Philippos Xenia (Αγίας Σοφίας 1, 621 22), με την συμμετοχή 35 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. 

Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ

Στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-serres.

Οι επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, επίπλων γραφείου, επεξεργασίας ξύλου, βιοκαυσίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, κέντρα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, βιοτεχνίες, εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών κ.ά.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Τέμπη: Παράταση στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για την εισαγωγή πληγέντων στα ΑΕΙ έως το 2028
Σοφία Ζαχαράκη: «Έμπρακτη στήριξη σε μια τραυματική υπόθεση» – Πώς θα εφαρμοστεί η προσαύξηση 20% στη βαθμολογία και η εισαγωγή καθ’ υπέρβαση για...
Τέμπη: Παράταση στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για την εισαγωγή πληγέντων στα ΑΕΙ έως το 2028
Σοφία Ζαχαράκη, υπουργείο Παιδείας
Σοφία Ζαχαράκη: Πώς θα εφαρμοστεί το ειδικό ποσοστό 2% στις Πανελλαδικές 2026
Πώς θα γίνει η εισαγωγή στα ΑΕΙ για τους υποψηφίους που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές - Τι απαντά η υπουργός Παιδείας
Σοφία Ζαχαράκη: Πώς θα εφαρμοστεί το ειδικό ποσοστό 2% στις Πανελλαδικές 2026
βία ανηλίκων
Βία ανηλίκων: Η συνεργασία θεσμών, εκπαιδευτικών και γονέων «κλειδί» για την πρόληψη
Τι προτείνεται στην Εθνική Στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας
Βία ανηλίκων: Η συνεργασία θεσμών, εκπαιδευτικών και γονέων «κλειδί» για την πρόληψη