ΑΣΕΠ
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και αποκλειόμενων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος 1ΔΣ/2022 του ΑΣΕΠ

Το Α.Σ.Ε.Π. ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 1ΔΣ/2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Προσωρινοί Πίνακες Επιλέξιμων Υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και Αποκλειομένων για την επιλογή του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 101), Αντιπροέδρου Α΄ Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 102) και Αντιπροέδρου Β΄ Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 103) του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.)-«ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»-Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Π.Ε. Αχαΐας), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 21 του Ν. 4735/2020 (Α’ 197).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον μοναδικό κωδικό υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση από την Πέμπτη 8-12-2022 και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 12-12-2022 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).

Στον ιστότοπο του Α.Σ.Ε.Π. έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Δείτε ΕΔΩ τους προσωρινούς πίνακες

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα