διαγωνισμός ΑΣΕΠ
Τεράστια συμμετοχή φέρνουν όλα τα Πτυχία Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. που θα μπορούν να δώσουν στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Σας παρουσιάζουμε 8 sos σημεία που πρέπει να γνωρίζετε καθώς και το πώς θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να μπείτε στη Δεξαμενή - Ποιο είναι το κορυφαίο φροντιστήριο στην Ελλάδα με πανεπιστημιακή υπογραφή!

Τεράστια αναμένεται να είναι η συμμετοχή στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ καθώς σε αυτόν θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα πτυχία Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. ώστε να διεκδικήσουν χιλιάδες μόνιμες θέσεις το δημόσιο σε όλη την χώρα για το 2023

Μάλιστα για πρώτη φορά αναμένεται να είναι μεγάλη η συμμετοχή των 25αρηδων!

Η μαζική εισροή νέων ανθρώπων κοντά στην ηλικία των 25 προκύπτει από την ισχνή απόδοση σε επίπεδο μοριοδότησης που έχει η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης αλλά και από την ανάγκη κατοχύρωσης από μικρές ηλικίες πλέον μίας οικονομικής και εργασιακής σταθερότητας σε ένα τοπίο το οποίο φαίνεται αβέβαια και ρευστό!

8 σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Σημείο 1ο

Η προκήρυξη θα βγει προς το τέλος του Νοεμβρίου

Σημείο 2ο

Ο γραπτός Πανελλήνιος Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο

Σημείο 3ο

Όσοι πετύχουν από τους δεκάδες χιλιάδες που θα συμμετάσχουν θα μπουν σε μία κατάταξη επιτυχόντων, την λεγόμενη δεξαμενή που ανέφερε και ο υπ. Εσωτερικών, κος Μάκης Βορίδη

Σημείο 4ο

Όταν το επόμενο διάστημα μετά τον Διαγωνισμό βγει μία προκήρυξη σε όλη την Ελλάδα για Π.Ε. και Τ.Ε. που αφορά τον διορισμό σε κάποιο υπουργείο, δήμο, περιφέρεια, φορέα, ΔΕΚΟ, ΝΠΔΔ κλπ θα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι βρίσκονται σε αυτή την δεξαμενή των επιτυχόντων.

Το ποιους θα διορίσουν από αυτούς που κάνουν αίτηση θα σχετίζεται με το τι βαθμό έγραψε ο ενδιαφερόμενος στον διαγωνισμό αλλά και με άλλα επιπρόσθετα χαρτιά (π.χ. Αγγλικά, Πιστοποίηση Υπολογιστών κλπ)

Σημείο 5ο

Οι εξετάσεις θα γίνουν σε 4 ενότητες που θα αφορούν τον γλωσσικό συλλογισμό, τον αριθμητικό συλλογισμό, την αποτελεσματικότητα στην εργασία και τις γενικές γνώσεις

Σημείο 6ο

Για να υποβάλλεται αίτηση συμμετοχής στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό αναγκαίο είναι μόνο το πτυχίο σας από το Πανεπιστήμιο και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αν απαιτείται από την εκάστοτε προκήρυξη (Π.Χ. για μηχανικούς, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ)

Σημείο 7ο

Η εμπειρία αποδεικνύεται με το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας με τα οποία μπορείτε να εξασκηθείτε εδώ.

Ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που παρέχει τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας με ειδικά σενάρια είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σημείο 8ο

Στην θέση των διοικητικών θα μπορούν να τις διεκδικήσουν (πάντα απ’όσους μπουν στην δεξαμενή) όλα τα πτυχία Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.! Τι σημαίνει αυτό; Μπορούν να την διεκδικήσουν από απόφοιτοι παιδαγωγικών και φιλολογίας μέχρι μηχανολόγοι μηχανικοί του ΕΜΠ έως και απόφοιτοι Παντείου, ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ!

Ποια είναι η μόνη προετοιμασία στην Ελλάδα με επιμέλεια του ομότιμου καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου

Το πρόγραμμα προετοιμασίας αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα που έχει την επιμέλεια και το κύρος του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου.

Εξ αποστάσεως και ασύγχρονα χωρίς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις με πολύ πρακτική άσκηση

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα τηρώντας τα σύγχρονα στάνταρ της online εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να διαβάζουν ότι ώρα αυτοί θέλουν χωρίς να δεσμεύονται από ζωντανές παρακολουθήσεις.

Η προετοιμασία αποτελεί την κορυφαία στην Ελλάδα με πανεπιστημιακή επιμέλεια και διαρκεί έως τις εξετάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσιο - Εργασία
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε
Αρχικά η υπάλληλος ζητούσε 20.000 ευρώ ως αποζημίωση από το Δημόσιο, αλλά όταν η υπόθεση εκδικάστηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο, τελικώς κατάφερε...
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε