Προσλήψεις στην Ε.Ε: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για 492 θέσεις εργασίας
Νέες θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο ή το Λουξεμβούργο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο γενικός διαγωνισμός που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) για την πρόσληψη 492 ατόμων, που θα κληθούν να εργαστούν ως βοηθοί δημόσιας διοίκησης στα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά και λοιπά όργανα και οι οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) θα μπορούν να προσλαμβάνουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως βοηθούς (ομάδα καθηκόντων AST, εισαγωγικός βαθμός AST 3).

Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού αφορά έξι τομείς. Ένας υποψήφιος ή μια υποψήφια μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για έναν από τους τομείς αυτούς. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας και δεν θα είναι σε θέση να την τροποποιήσουν μετά την επικύρωση της αίτησής τους.

Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων/επιτυχουσών:

Τομέας 1 - Οικονομική Διαχείριση (220 θέσεις)

Τομέας 2 - Λογιστική και ταμειακή διαχείριση (81 θέσεις)

Τομέας 3 - Δημόσιες συμβάσεις (80 θέσεις)

Τομέας 4 - Γραφιστικός σχεδιασμός και παραγωγή οπτικού περιεχομένου (44 θέσεις)

Τομέας 5 - Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ψηφιακά μέσα (35 θέσεις)

Τομέας 6 - Διαχειριστής ιστοτόπου (32 θέσεις)

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, ο υποψήφιος ή η υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει ατομικό λογαριασμό EPSO. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που δεν διαθέτουν ακόμη ατομικό λογαριασμό EPSO θα πρέπει να δημιουργήσουν. Μόνο ένας λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί για όλες τις αιτήσεις ενός υποψήφιου/μιας υποψήφιας στην EPSO.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO έως τις  25 Οκτωβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Επικυρώνοντας την αίτηση υποψηφιότητάς τους, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δηλώνουν υπεύθυνα ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ενότητα «Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό». Μετά την επικύρωση της αίτησής τους, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δεν μπορούν πλέον να κάνουν καμία αλλαγή. Αποτελεί δική τους ευθύνη να βεβαιωθούν ότι έχουν ολοκληρώσει και επικυρώσει την αίτησή τους εμπρόθεσμα.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα πρέπει να αναφορτώσουν, στον ατομικό λογαριασμό τους EPSO, σαρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων προς υποστήριξη των δηλώσεων που περιλαμβάνονται στο έντυπο της αίτησής τους. Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα παρασχεθούν από την EPSO.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000 ΕΥΡΩ: Ξεκινήστε εδώ για την ΑΤΤΙΚΗ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για όλο το δημόσιο: Όλη η ύλη εδώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα