ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτός από την ελληνική γλώσσα θα πρέπει να ξέρουν και άπταιστα αγγλικά.

Εάν το όνειρο σας είναι να εργαστείτε για μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία μόδας που, εκτός των άλλων, βρίσκεται στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη  τότε το Proson.gr σας έχει την ιδανική αγγελία εργασίας!

Η πολυεθνική εταιρεία Webhelp, η οποία έχει ως έδρα το Παρίσι, αναζητά  άμεσα  ελληνόφωνους εργαζόμενους να εργαστούν ως σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η Webhelp αναζητά ελληνόφωνο προσωπικό για λογαριασμό μίας διεθνούς φήμης πολυεθνικής που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Ως Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Πελατών, θα συνεργάζεστε απευθείας με τους πελάτες της επιχείρησης, είτε μέσω e-mail, είτε μέσω τηλεφώνου, με σκοπό να προσφέρετε λύσεις στα ερωτήματά τους.

 

Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτός από την ελληνική γλώσσα θα πρέπει να ξέρουν και άπταιστα αγγλικά.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

Τι προσφέρει η εταιρεία

Οι εργαζόμενοι στην Webhelp εργάζονται 39 ώρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από τις 08:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Η εταιρεία προσφέρεις μικτό μισθό για 39 ώρες εργασίας, ίσο με 16.732,21 ευρώ, ανά έτος, που μπορεί να προσαυξηθεί έως και 1.385,85 ευρώ, αγγίζοντας συνολικά τα 18.117 ευρώ ανά έτος.

Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι εργάζονται ημιαπασχόληση, η εταιρεία προσφέρει για 30 ώρες εργασίας, μισθό 15.913,52 ευρώ, που μπορεί να προσαυξηθεί έως και 1.243,52 ευρώ ανά έτος.

Οι εργαζόμενοι δικαιούνται 23 εργάσιμες ημέρες ετήσιας άδειας μετ' αποδοχών.

Έξτρα παροχές

Να σημειωθεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες εταιρείες της Webhelp.

Παράλληλα, όπως παρουσιάζει το proson, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν μπόνους που ξεκινά από τα 300 ευρώ, στη περίπτωση που συστήσουν κάποιον φίλο ή γνωστό τους και αυτός προσληφθεί!

Τέλος, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε δωρεάν εβδομαδιαίες δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα μετά το εργασιακό ωράριο.

Προοπτικές εξέλιξης

Η Webhelp είναι μία πολυπολιτισμική εταιρεία που συνεργάζεται με υπαλλήλους από περισσότερες από 100 διαφορετικές εθνικότητες κα προσφέρει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με μοντέρνα γραφεία, δυναμική και νεανική προσέγγιση καθώς και πραγματικές ευκαιρίες καριέρας.

Εάν σας ενδιαφέρει να εξελιχθείτε μέσα στην εταιρεία και παρουσιάζετε υψηλές επιδόσεις, τότε έχετε τη δυνατότητα να μετακινηθείτε είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και να γίνετε εκπαιδευτές/μέντορες και αναλυτές ποιότητας, είτε να μεταβείτε στη διοίκηση.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να εργαστείτε στην Βαρκελώνη, πατήστε εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000 ΕΥΡΩ: Ξεκινήστε εδώ για την ΑΤΤΙΚΗ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για όλο το δημόσιο: Όλη η ύλη εδώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα