Πρόταση μομφής στη Βουλή
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Με νέα τροπολογία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάνε τον διορισμό των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2008.

Τροπολογία που προβλέπει τον διορισμό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008, σε συμμόρφωση της υπ' αριθμ. 527/2015 απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ, κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με τίτλο "Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα".

Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου, Ευαγγελία Λιακούλη, Χάρης Καστανίδης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Μπιάγκης και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σύμφωνα με τους βουλευτές, η τροπολογία θεραπεύει τη δικαστικώς διαπιστωθείσα αντισυνταγματικότητα και αποκαθιστά υποψήφιους εκπαιδευτικούς με σειρά κατάταξης ανώτερη του τελευταίου διορισθέντα δυνάμει της παραπάνω ρύθμισης του ν. 4589/2019, επιβάλλοντας έτσι, την πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ASEP
ΑΣΕΠ: Ανοικτή κληρωτίδα σε ΕΡΤ και ΕΥΑΘ - Βγαίνουν τα απολέσματα
Το ΑΣΕΠ προχωρά αύριο στην ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής λογισμικού ανοικτής κληρωτίδας στο πλαίσιο των προκηρύξεων ΑΣΕΠ 4Κ/2025 και 6Κ/2025
ΑΣΕΠ: Ανοικτή κληρωτίδα σε ΕΡΤ και ΕΥΑΘ - Βγαίνουν τα απολέσματα
attiki_odos.jpg
Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο έως την Κυριακή
Κλειστό τμήμα 8 χιλιομέτρων λόγω εργασιών στη σήραγγα «Λιοσίων» – Ποιες διαδρομές προτείνει η Τροχαία για την αποφυγή ταλαιπωρίας
Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο έως την Κυριακή
Ιάκωβος Μιχαηλίδης
Ι. Μιχαηλίδης για Καισαριανή: «Μάρτυρας αυτοθυσίας οι φωτογραφίες – Βάδιζαν στο θάνατο χωρίς ίχνος φόβου»
Ο καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ αναλύει τη συγκλονιστική δύναμη των 200 κομμουνιστών στα ντοκουμέντα από το Σκοπευτήριο
Ι. Μιχαηλίδης για Καισαριανή: «Μάρτυρας αυτοθυσίας οι φωτογραφίες – Βάδιζαν στο θάνατο χωρίς ίχνος φόβου»