υπολογιστές εργαζόμενοι
Προσλήψεις εκατοντάδων εργαζομένων για όλες τις Περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης

Tην προκήρυξη πρόσληψης εκατοντάδων εργαζομένων για όλες τις Περιφέρειες της χώρας εντός του Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, από το βήμα του Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) που πραγματοποιείται στην Αιδηψό και οι διήμερες εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χθες Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν, είπε, τέλη Μαρτίου οπότε και οι Περιφέρειες θα μπορούν να εντάξουν τους επιτυχόντες στις υπηρεσίες τους.

Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην πρόσφατη θέσπιση του γραπτού πανελλαδικού διαγωνισμού για τις προσλήψεις σ΄ όλο το Δημόσιο. Ο στόχος, τόνισε, είναι ο πρώτος να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2022. Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι το κεντρικό ζήτημα των επόμενων ετών για τη Δημόσια Διοίκηση είναι η ψηφιοποίηση και ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της. Αυτό προυποθέτει, σημείωσε, ανθρώπινο δυναμικό με ψηφιακή κατάρτιση και για τον σκοπό αυτό ανέφερε είναι σ΄ εξέλιξη σχετικό πρόγραμμα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitera-paidia-egkimosuni.jpg
Γιορτή της Μητέρας 2026: Η ιστορική διαδρομή από την Αρχαία Ελλάδα έως τον σύγχρονο εορτασμό
Αφιερωμένη στη μητρότητα η Κυριακή 10 Μαΐου: Παράδοση, ιστορία και σύγχρονα έθιμα
Γιορτή της Μητέρας 2026: Η ιστορική διαδρομή από την Αρχαία Ελλάδα έως τον σύγχρονο εορτασμό