Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Παιδικός Σταθμός
Προσλήψεις στη Μήλο για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Ο Δήμος Μήλου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, που εδρεύει στη Πλάκα του Δήμου Μήλου.

Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις θα γίνουν για τη στελέχωση του Παιδικού Σταθμού Δήμου Μήλου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Δήμου Μήλου.

Οι συμβάσεις των εργαζομένων θα έχουν διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2022, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Να σημειωθεί εδώ ότι η έναρξη ή συνέχιση της σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο η εκάστοτε θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που την διέπει, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» την περίοδο 2021-2022.

Οι θέσεις εργασίας

Οι ειδικότητες που ζητούνται από το Δήμο Μήλου αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ - 1 θέση
  • ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ - 1 θέση
  • ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ - 1 θέση

Να σημειωθεί ότι όσοι επιλεχθούν οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Υ1α/Γ.Π.οικ76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/25-10-2017) Υπουργική Απόφαση.

Επιπλέον, λόγω του κριτηρίου της εντοπιότητας στην προκήρυξη, μεταξύ των υποψηφίων που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης ανά κωδικό θέσης (κύρια ή επικουρικά), προτάσσονται οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Μήλου, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Μήλου Πλάκα Τ.Κ.84800, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Μήλου, υπόψη κου Κωνσταντίνου Νίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2287360122).

Αναλυτικά η προκήρυξη 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

kentro ygeias palama
Εικονικοί εμβολιασμοί: Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας
Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας που εμπλέκονταν στην υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών - Μέχρι σήμερα...
Εικονικοί εμβολιασμοί: Απολύθηκαν η υπάλληλος και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας