Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Εργάτες καθαριότητας, μερικής απασχόλησης, ζητούνται από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων, για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, κατά το διδακτικό έτος 2021 - 2022.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι «ΥΕ Καθαριστές/στριες σχολικών μονάδων», ενώ όλες οι θέσεις αφορούν μερική απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 2 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

Αναλυτικά η προκήρυξη

Θέσεις βρεφονηπιοκόμων σε τρεις Δήμους

Την πρόσληψη συνολικά πέντε βρεφονηπιοκόμων, κλάδου «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων», έχουν προκηρύξει τρεις Δήμοι στην χώρα. Πρόκειται για τους Δήμους Σαρωνικού, Μήλου και Φιλιατών, οι οποίοι αναζητούν προσωπικό άμεσα για την στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που έχουν υπό την επίβλεψη τους.

Συγκεκριμένα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σαρωνικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για τη στελέχωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Νέα Δομή Καλυβίων» και του Παιδικού Σταθμού «Νέα Δομή Λαγονησίου».

Επιπλέον, ο Δήμος Μήλου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), ενός ατόμου, κλάδου «ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων» για τη στελέχωση του Παιδικού Σταθμού του Δήμου. Η σύμβαση θα έχει δίμηνη διάρκεια.

Και τέλος, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλιατών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων, για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών στους Φιλιάτες του Νομού Θεσπρωτίας.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: "Χαμός" με την προκήρυξη διορισμών στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνονται οι διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις (ΦΕΚ)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER, PROFICIENCY) με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ READING- LISTENING - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ

σχετικά άρθρα

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια