ΔΕΔΔΗΕ: Οι προσωρινοί πίνακες για τις μόνιμες προσλήψεις ΔΕ
Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της κατηγορίας ΔΕ της προκήρυξης του ΔΕΔΔΗΕ για την πρόσληψη 100 υπαλλήλων με συβάσεις αορίστου χρόνου

Δημοσιεύθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, από τον ΔΕΔΔΗΕ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, της Προκήρυξης 1/2021 του ΔΕΔΔΗΕ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 100 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ).

Συγκεκριμένα σήμερα αναρτήθηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ οι πίνακες απορριπτέων και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων, για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Κατά των προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας. Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και λήγει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Κωδ. Θέσης 301 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 302 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 303 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 304 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
Τσουκαλάς για Mercosur: Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα, όπως κάνει πάντα
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
εξαφάνιση
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο μικροσκόπιο κινητό και κινήσεις για χρήματα
Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την ανήλικη γερμανικής καταγωγής που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο μικροσκόπιο κινητό και κινήσεις για χρήματα