ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΔΕΔΔΗΕ: Οι προσωρινοί πίνακες για τις μόνιμες προσλήψεις ΔΕ
Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της κατηγορίας ΔΕ της προκήρυξης του ΔΕΔΔΗΕ για την πρόσληψη 100 υπαλλήλων με συβάσεις αορίστου χρόνου

Δημοσιεύθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, από τον ΔΕΔΔΗΕ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, της Προκήρυξης 1/2021 του ΔΕΔΔΗΕ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 100 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ).

Συγκεκριμένα σήμερα αναρτήθηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ οι πίνακες απορριπτέων και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων, για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Κατά των προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας. Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και λήγει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Κωδ. Θέσης 301 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 302 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 303 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 304 - Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς