ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Ποιοι νέοι επιλαχόντες καλούνται για διορισμό
Το ΑΣΕΠ καλεί, 706 άνδρες και 39 γυναίκες, επιλαχόντες της προκήρυξης 6Κ/2018, να υποβληθούν σε υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες - Αναλυτικοί πίνακες επιλαχόντων

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) προσκαλεί υποψήφιους της προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πρόσληψη 588 ατόμων για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης, να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και εν συνεχεία σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Το ΑΣΕΠ απευθύνει νέα πρόσκληση στους επιλαχόντες της προκήρυξης 6Κ/2018 λόγω αποκλεισμού σημαντικού αριθμού ανδρών υποψηφίων στις διενεργηθείσες, μέχρι σήμερα, πρακτικές δοκιμασίες.

Έτσι, προκειμένου να καταρτιστούν οι οριστικοί «Πίνακες Διοριστέων» των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των «Οριστικών Πινάκων Κατάταξης», το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους/-ες που περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες κατάταξης να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και εν συνεχεία σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος από την οικεία προκήρυξη αριθμός διοριστέων ανδρών (522 θέσεις), το Α.Σ.Ε.Π., με την υπ’ αρ. 272/08-03-2021 απόφασή του, διενήργησε αυτεπάγγελτο έλεγχο των αιτήσεων αναγκαίου αριθμού επιλαχόντων ανδρών υποψηφίων που είναι εγγεγραμμένοι στον Β΄ επικουρικό πίνακα κατάταξης των ως άνω κλάδων και ακολούθως κατήρτισε τον «πίνακα ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ υποψηφίων β΄ επικουρικού πίνακα».

Ο εν λόγω πίνακας περιλαμβάνει επτακόσιους έξι (706) άνδρες υποψήφιους οι οποίοι πληρούν τα προβλεπόμενα προσόντα των οικείων κλάδων και ως εκ τούτου δύναται να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις για τη διαπίστωση της υγειονομικής τους καταλληλότητας για την άσκηση των καθηκόντων των προκηρυχθεισών θέσεων.  

Επίσης καλούνται να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και τριάντα εννέα (39) γυναίκες υποψήφιες οι οποίες, κατά τη συζήτηση του 2ου θέματος της 34ης/26-08-2020 συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Πρακτικών Δοκιμασιών, διαπιστώθηκε, με βάση προσκομισθείσες ιατρικές βεβαιώσεις, ότι δεν ήταν δυνατό να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις λόγω εγκυμοσύνης ή λοχείας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ειδικής Επιτροπής Πρακτικών Δοκιμασιών οι ως άνω υποψήφιοι/-ες (706 άνδρες και 39 γυναίκες), οι οποίοι/-ες καλούνται σε υγειονομικές εξετάσεις, περιλαμβάνονται στους ως κατωτέρω αντίστοιχους πίνακες ήτοι στον «Αλφαβητικό πίνακα ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ υποψηφίων β΄ επικουρικου πινακα ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» και «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ επιλαχουσών γυναικών υποψηφίων ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα Καταστήματα (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) του Α.Σ.Ε.Π.

Ειδικότερα, καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών ήτοι από 26 Ιουνίου 2021 έως και 15 Ιουλίου 2021 να αποστείλουν το «δελτίο υγειονομικής εξέτασης», κατάλληλα συμπληρωμένο σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες σε αυτό οδηγίες, με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Προκήρυξη 6Κ/2018
Ειδική Επιτροπή Πρακτικών Δοκιμασιών
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Τονίζεται ότι οι προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 15η Ιουλίου 2021 και όχι πριν από την 16η  Απριλίου 2021.

Όσοι/-ες υποψήφιοι/-ες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή δεν προσκομίσουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης κατάλληλα συμπληρωμένο και εντός της ως άνω ορισθείσας αποκλειστικής προθεσμίας (από 26/06/2021 έως και 15/07/2021), αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία (αποκλεισμός από τη συμμετοχή στις Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες).

Όσοι/-ες υποψήφιοι/-ες κριθεί ότι διαθέτουν υγειονομική καταλληλότητα θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση να λάβουν μέρος στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες.

Οι αθλητικές δοκιμασίες περιλαμβάνουν:

  • άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (τρεις προσπάθειες),
  • άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (τρεις προσπάθειες),
  • δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (μία προσπάθεια) και
  • δρόμος χιλίων (1000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (μία προσπάθεια

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους