Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έκανε πριν από λίγο γνωστό ότι θα προχωρήσει στην πλήρωση είκοσι επτά (27) θέσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό», κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28.3.2019, 8/2019 & 15/2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.
Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄6), όπως ισχύει, λόγω των αυξημένων αναγκών σε προσωπικό για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορονοϊού, Covid-19.
Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (2Κ/2019) και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.
Προσόντα ή κριτήρια που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (3/5/2019) στην ανωτέρω προκήρυξη δεν εξετάζονται.
Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.
Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το ΑΣΕΠ.
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ
ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom