Γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 προϊσταμένους: Ποιες προθεσμίες ανοίγουν με νέα εγκύκλιο

Εργασία 0

Έρχονται 79 θέσεις στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών [ΦΕΚ]

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κατανομή για διορισμό, εβδομήντα εννέα (79) ατόμων στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών

Την κατανομή εβδομήντα εννέα (79) ατόμων στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προβλέπει απόφαση του ΥΠΕΣ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Η κατανομή έχει ως εξής:

ΠΕ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 8

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 45

ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 20

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ 2

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ–ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ 2

ΣΥΝΟΛΟ 79

Το ΥΠΕΣ επικαλείται την ανάγκη ορθολογικής κατανομής και αξιοποίησης του μονίμου και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου προσωπικού που διορίζεται ή προσλαμβάνεται στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3812/2009.

Η κατανομή θα γίνει σύμφωνα με το υπ΄ αρ. ΤΡΙ.ΕΠ.Ε.ΠΡΟ./163/855468/ Σχ.163/8-7-2020 έγγραφο του Προέδρου της Τριμελούς Επιτροπής Προσωπικού «Κατάρτιση Πινάκων Διοριστέων και Επιλαχόντων των Κλάδων ΠΕ1, ΠΕ3, ΠΕ9, ΤΕ3, ΤΕ4, ΤΕ6», κατόπιν έκδοσης της υπ’ 471.1/35/751408/ 7.2.2019/Ε.Υ.Π/ΔΙ.Δ.Υ.Α.Π/3ο Προκήρυξης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε το ΦΕΚ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία