arxaiologiki anakalipsi kozani
Δείτε τα δικαιολογητικά

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δέκα (110) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που εδρεύει στη Ρόδο, Ν. Δωδεκανήσου, για τις ανάγκες αυτής στο Νομό Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

101 ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

7 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( [email protected] ).

Δείτε τη προκήρυξη εδώ 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νερο
Ανθρακούχο ή απλό; Οι νέες συνήθειες των Ελλήνων και οι διεθνείς τάσεις στο νερό
Η άνοδος της ζήτησης εμφιαλωμένου νερού, οι διαφορές στις προτιμήσεις και τα οφέλη της κατανάλωσης ανθρακούχου νερού
Ανθρακούχο ή απλό; Οι νέες συνήθειες των Ελλήνων και οι διεθνείς τάσεις στο νερό
Νίκος Μαρκάτος
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Θρίαμβοι χωρίς πανεπιστήμιο
Η Ανώτατη Εκπαίδευση δεν αναβαθμίζεται με δελτία Τύπου, ούτε με επιλεκτική επίκληση διεθνών ονομάτων. Αναβαθμίζεται με σοβαρή χρηματοδότηση, αυστηρά...
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Θρίαμβοι χωρίς πανεπιστήμιο
λάδι καρύδας
Γάλα καρύδας: Πώς παρασκευάζεται και ποια τα οφέλη του
Το γάλα καρύδας αποτελεί μια δημοφιλή φυτική επιλογή που χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και ως ρόφημα. Παράγεται από τον λευκό, σαρκώδη...
Γάλα καρύδας: Πώς παρασκευάζεται και ποια τα οφέλη του