Thumbnail
Δείτε τα δικαιολογητικά

Την πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόμων και συγκεκριμένα: ένα (1) άτομο ειδικότητας Υδραυλικού, ένα (1) άτομο ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, ένα (1) άτομο ειδικότητας Σιδερά – Αλουμινά, τρία (3) άτομα ειδικότητας Γενικών Καθηκόντων και ένα (1) άτομο ειδικότητας Οδηγού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, κατ' ανώτατο όριο, για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου και συγκεκριμένα για την συνεπικούρηση των δομών του και της Πολιτικής του Προστασίας, στη διαχείριση των συνεπειών από τη διασπορά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 24 της από 14.03.2020 Π.Ν.Π., ως ακολούθως

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεμιστα
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
Κολοκυθάκια τηγανητά και γεμιστά ξεχώρισαν στη διεθνή κατάταξη για το 2026, αποσπώντας κορυφαίες βαθμολογίες από χιλιάδες ταξιδιώτες και καλοφαγάδες
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά