Thumbnail
ΟΑΕΔ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση δύο προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας που αφορούν συνολικά 7.148 εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών του υπουργείου Εργασίας και της διοίκησης του ΟΑΕΔ το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να λάβουν παράταση δύο προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, για τα οποία θεωρείται ότι υπάρχουν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες.

Ειδικότερα πρόκειται για:

- Για τις 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων  για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποφασίστηκε να παραταθεί. 

- Για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα  Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής που αφορούν τον Γ΄ Κύκλο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Erasmus στη Λισαβόνα
Erasmus+: Στη Σεβίλλη για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση εκπαιδευτικοί του 11ου ΓΕΛ Λάρισας
Στη Σεβίλλη για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση εκπαιδευτικοί του 11ου ΓΕΛ Λάρισας μέσω Erasmus+
Erasmus+: Στη Σεβίλλη για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση εκπαιδευτικοί του 11ου ΓΕΛ Λάρισας