Thumbnail
Θέση εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Aπεικόνιση και Παρακολούθηση Θεμελιωδών Διεργασιών στη Βιολογία και την Ιατρική (BIOIMAGING-GR)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και MIS 5002755, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510039 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων.

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο από Σχολή Φυσικών ή Βιοιατρικών επιστημών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
- Διδακτορικό σε πεδία των Βιολογικών ή Υπολογιστικών Επιστημών
- Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρωπίνων Πόρων 210-6478857, 210-6478858 [κα Ρένα Τσαγκαρίδου], ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko @ pasteur.gr και prosopiko. pasteur @ gmail.com.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidikasxoleia.jpg
Κρίσιμο αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας για τα ειδικά σχολεία - «Να μειωθεί άμεσα ο αριθμός μαθητών ανά τάξη»
Αίτημα εκπαιδευτικών προς την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για άμεση δημιουργία ολιγομελών τμημάτων στα ειδικά σχολεία
Κρίσιμο αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας για τα ειδικά σχολεία - «Να μειωθεί άμεσα ο αριθμός μαθητών ανά τάξη»
Diogo
Ντιόγκο Ζότα: Οικογενειακή Τραγωδία στην Ασφαλτο - Σκοτώθηκε μαζί με τον 26χρονο αδερφό του
Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Σκοτώθηκε μαζί με τον 26χρονο αδερφό του, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες
Ντιόγκο Ζότα: Οικογενειακή Τραγωδία στην Ασφαλτο - Σκοτώθηκε μαζί με τον 26χρονο αδερφό του
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Αυτό ειναι το κορυφαίο ΔΠΜΣ «Ρητορική, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση»
ΕΚΠΑ: Αυτό ειναι το κορυφαίο ΔΠΜΣ «Ρητορική, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση»