Οι προκηρύξεις για μόνιμους διορισμούς στο δημόσιο και για 4.000 νέες προσλήψεις
Εκδίδεται η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά νέες προσλήψεις για την καλυψη 170 θέσεων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα είναι Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης καλύπτωντας ειδικότητες όπως γραμματείς Δικαστηριών, υπάλληλους γραφείου και γενικώ καθηκόντων που θα υποστηρίζουν την διοικητική λειτουργία των δικαστηρίων και άλλα.

Στις 26 Απριλίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις των υποψηφίων στην Προκήρυξη 4Κ/2017 του ΑΣΕΠ για τις 70 προσλήψεις στην  ΕΥΑΘ Α.Ε. Οι προσλήψεις αυτές είναι αορίστου χρόνου.

Παράλληλα το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ανακοίνωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για 4 Θέσεις- ΠΕ – Πληροφορικός / Μηχανικός Η/Υ
, 2 Θέσεις- Πληροφορικός / Μηχανικός Η/Υ, 2 Θέσεις- ΠΕ Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή ΠΕ Πληροφορικός ή ΠΕ Οικονομολόγος και 2 Θέσεις- ΠΕ Συνεργάτες.

Σύντομα εκδίδεται και μια νέα προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ που αφορά 265 προσλήψεις για αντίστοιχες θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου , στα περιφερειακά γραφεία Αττικής, Λέσβου και Σάμου και στα αυτοτελή κλιμάκια της στη Χίο και την Κω.

Έρχονται 3000 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με συμβάσεις έως 4 έτη οι οποίες θα στελεχώσουν 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε 65 αστικά κέντρα. Η κατανομή είναι 1.300 γιατροί και 1.7000 λοιπό προσωπικό. Υπερθεματίζουμε πως η προκήρυξη αυτή θα δημοσιοποιηθεί τον Μαϊο.

Τέλος είναι γνωστό πως το Υπουργείο Ναυτιλίας θα προχωρήσει στην προκήρυξη 137 θέσεων. Επίσης η ΕΥΔΑΠ θα προσλάβει 300 ατομα με σύμβαση αορίστου χρόνου από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης

Αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για 48 προσλήψεις  τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

 

σχετικά άρθρα

Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών
Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών
Η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους χώρους και στους 19 δήμους των Βρυξελλών, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Βέλγιο: Η χρήση μάσκας υποχρεωτική για την περιφέρεια των Βρυξελλών
Νέα Ζηλανδία: Επέστρεψε ο ιός έπειτα από 102 μέρες-Εθνικό lockdown στα γηροκομεία
Νέα Ζηλανδία: Επέστρεψε ο ιός έπειτα από 102 μέρες-Εθνικό lockdown στα γηροκομεία
Τα γηροκομεία σε όλη τη Νότια Ζηλανδία τέθηκαν υπό περιορισμό σήμερα, μετά την επανεμφάνιση του κορονοϊού στη χώρα έπειτα από 102 ημέρες, ανακοίνωσε...
Νέα Ζηλανδία: Επέστρεψε ο ιός έπειτα από 102 μέρες-Εθνικό lockdown στα γηροκομεία