Thumbnail
Προσλήψεις και κατανομή σε υπηρεσίες του Δημοσίου  επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2008, 2009 και 2010»

Στην πρόσληψη των αδιόριστων επιτυχόντων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ το 2008, 2009 και 2010 προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών  και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, 135 επιτυχόντες  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τοποθετούνται σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

Οι περισσότεροι από αυτούς (113), διορίζονται σε φορείς του  υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας και συγκεκριμένα σε ΑΤΕΙ, Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, Περιφερειακές Υπηρεσίες  Α/ΘΜΙΑΣ  και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Αρεταίειο.

Έντεκα (11) επιτυχόντες διορίζονται σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ένας (1) στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών τέσσερις (4) στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και έξι (6) στο υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Από τους επιτυχόντες, οι 40 είναι  πτυχιούχοι ΑΕΙ(ΠΕ), οι 8 πτυχιούχοι ΤΕΙ(ΤΕ) και οι 87 απόφοιτοι Λυκείου (ΔΕ).

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hands-coffee-smartphone-technology.jpg
Η μικρή τρύπα δίπλα στον φορτιστή του κινητού: Δεν είναι διακοσμητική – Δες σε τι χρησιμεύει!
Τι είναι αυτή η μικρή στρογγυλή τρύπα στα smartphones δίπλα από την υποδοχή φόρτισης;
Η μικρή τρύπα δίπλα στον φορτιστή του κινητού: Δεν είναι διακοσμητική – Δες σε τι χρησιμεύει!