Μιλάει αγγλικά, την λένε Μπέλα και είναι ρομπότ σερβιτόρα σε κατάστημα εστίασης στην Κρήτη.
Η πρώτη σερβιτόρα ρομπότ της χώρας αποτελεί γεγονός και βρίσκεται στον Αγ. Βασίλειο Ρεθύμνου, σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr
Η δουλειά της είναι να παίρνει παραγγελίες, να βοηθάει τον κόσμο στα ψώνια και να δίνει πληροφορίες για τα προϊόντα.
Επιπλέον, η Μπέλα εξυπηρετεί πελάτες, σερβίρει, δίνει πληροφορίες, και κάνει τα δικά της αστεία, αφήνοντας εντυπωσιασμένους όλους όσους τη συναντούν.
Στην αγορά της Μπέλας οδήγησε η μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού που αντιμετωπίζει η εστίαση τους καλοκαιρινούς μήνες και, όπως φαίνεται, η βοήθεια της αποδείχτηκε πολύτιμη, αφού λύνει τα χέρια των σερβιτόρων όσον αφορά τη βαριά χειρωνακτική εργασία.
Η επιχείρηση, διαθέτει ακόμα ένα ρομπότ, την Καίτη, η οποία ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση αναβάθμισης, ενώ παρόλο που διαθέτουν αμέτρητες ικανότητες, στο συγκεκριμένο κατάστημα περιορίζονται στο σερβίρισμα, καθώς η επιχείρηση θέλει να διατηρήσει την ανθρώπινη επαφή με τους πελάτες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη
Βαθμολογίες κάτω από τη βάση... να φάνε και οι κότες! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ