ΠΜΣ Δημόσια Υγεία από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημόσιας Υγείας
Ανοικτές αιτήσεις στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία»

Το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, της Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ως καθολικός διάδοχος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία, έμπειρο προσωπικό, τεχνογνωσία στην εκπόνηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων και ακαδημαϊκή παράδοση 95 ετών στη Δημόσια Υγεία, οργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο:

«ΠΜΣ Δημόσια Υγεία»- «MSc in Public Health», με 120 Εκπαιδευτικές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS) και τρεις (3) ειδικεύσεις:

  1. Επιστήμη και Πολιτικές Δημόσιας Υγείας (Public Health Science and Policy)
  2. Λοιμώδη Νοσήματα – Εργαστηριακή Δημόσια Υγεία (Infectious Diseases – Public Health Laboratories)
  3. Προαγωγή Υγείας Παιδιών και Εφήβων – Σχολική Υγεία (Health Promotion of Children and Adolescents – School Health)

Αντικείμενο του ΠΜΣ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Δημόσια Υγεία» του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, της Σχολής Δημόσιας Υγείας, έχει ως αντικείμενο τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Επιστήμη της Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της οποίας δίνεται διεθνώς έμφαση στην πρόληψη των νόσων, την προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ευεξίας του πληθυσμού.

Χρονική διάρκεια Σπουδών – Πιστωτικές Μονάδες – Δίδακτρα

Το ΠΜΣ δομείται σε τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα (24 μήνες), στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας. Οι φοιτητές που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν οφείλουν να επιλέξουν μία εκ των τριών ειδικεύσεων.

Το σύνολο των πιστωτικών μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) είναι εκατόν είκοσι (120).
Για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε €3.600 και καταβάλλονται σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις στην αρχή και στο μέσο του κάθε εξαμήνου.

Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται διά ζώσης σε αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας 196 – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ) ή/και εξ αποστάσεως σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία με τη χρήση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών μέσων σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης (όπως MS Teams, Moodle, Uniwaeclass, κ.ά.).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε σπονδυλωτή μορφή (modular) μία έως δύο φορές το μήνα συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα (απογευματινά μαθήματα) και Σάββατο – Κυριακή (ολοήμερα μαθήματα) σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών και κάντε την αίτηση σας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2021: Νέες οδηγίες για τα self tests

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι 5 προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο

Τα Θέματα και οι λύσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (Δείτε τα πρώτοι εδώ)

ΜΟΝΟ ΜΕ  25 ευρώ το μήνα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το νέο σεμινάριο που μοριοδοτεί

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ του GoLearn με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

1821
«ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Διήμερη προβολή σε 18 πόλεις της Ελλάδας
Σήμερα και αύριο η «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» προβάλλεται στις όψεις κτηρίων 18 πόλεων σε όλη την Ελλάδα - Δυνατότητα προβολής live streaming
«ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»: Διήμερη προβολή σε 18 πόλεις της Ελλάδας