Εισαγωγική Επιμόρφωση: Ο προσωρινός πίνακας Eπιμορφωτών Β' του ΙΕΠ
Επιμόρφωση ΙΕΠ: Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 24.12.2021 και ώρα 13:00 έως και την Τετάρτη 29.12.2021 και ώρα 13:00.

Τον Προσωρινό Πίνακα Ένταξης Εμπειρογνωμόνων (Επιμορφωτές Β’)  στο ανοικτό Μητρώο εμπειρογνωμόνων για την υποστήριξη της Πράξης «Εισαγωγική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών» δημοσιοποίησε σήμερα το ΙΕΠ.

Στον σχετικό κατάλογο περιλαμβάνονται 1.230 αιτήσεις που κρίθηκαν επαρκείς και 143 αιτήσεις που απορρίφθηκαν επειδή κρίθηκε ότι δεν πληρούν τα υποχρεωτικά κριτήρια εγγραφής 

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη  https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php από την Παρασκευή 24.12.2021 και ώρα 13:00 έως και την Τετάρτη 29.12.2021 και ώρα 13:00.

Εφόσον ο προσωρινός πίνακας καταστεί οριστικός, μετά την άπρακτη παρέλευση πέντε (05) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της σχετικής ανάρτησης ή μετά από την απόρριψη των σχετικών ενστάσεων, η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται να προχωρήσει στη διαδικασία μοριοδότησης των βαθμολογούμενων κριτηρίων των υποψηφίων βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει στο Μητρώο του Ι.Ε.Π., για την υποστήριξη της Πράξης «Εισαγωγική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών»

Δείτε την απόφαση και τον προσωρινό πίνακα του ΙΕΠ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»
Τα μέλη ΔΕΠ ζητούν την άμεση ανάκληση της δίωξης κατά του Γιάνη Μαΐστρου και υπερασπίζεται το πανεπιστήμιο ως χώρο ελεύθερου λόγου
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»